Njoftime

Project EntrAL - Newsletter 4

Project EntrAL - Newsletter 4

Project EntrAL - Newsletter 4

FTESË MATURANTËVE

Duke filluar nga data 27 Shkurt deri më 31 Mars 2023, Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, në kuadër të “Ditëve të hapura”,  njofton se hap dyert për të gjithë maturantët e interesuar të paraqiten pranë Kolegjit për të vizituar ambiente e tij si dhe për të

Open Call for articles

Kolegji Universitar Pavarësia Vlorë hap thirrjen për artikuj për të gjithë të rinjtë (studentë, gjimnazistë,  profesionistë, kërkues, aktivistë politik, aktivistë të shoqërisë civile), për një numër special të Revistës Shkencorë “ Pavarësia”,  me ISSN 2304-2664(Online) me temë: “NEW NORMALITY”.

Bursa te ofruara nga Ukraina

Në zbatim të marrëveshjes së bashkëpunimit dypalësh në fushën e arsimit, Ministria e Arsimit dhe Shkencës së Ukrainës për vitin akademik

Sesion informues pranë Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive Vlorë

Në vijim të aktiviteteve ndërdepartamentale dhe këshillimit të karrierës në KUPV, ditën e djeshme, një grup studentësh mori pjesë në një sesion informues pranë Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësive Vlorë.

Mbrojtja e tezave të diplomës në Departamentin e Inxhinierisë Informatike

Më datë 12 Korrik 2022, Departamenti i Inxhinierisë Informatike zhvilloi mbrojtjen e diplomave të ciklit Master, 

Kontakt

Bulevardi Vlorë Skelë
PO.Box Posta Vlorë Albania Shqipëri Vlorë
Albania
AL-9401
Vlorë

+355 33 411 555/666