Slot Gacor slot maxwin https://itjen.kemenkumham.go.id/slot-gacor/ slot togel judi togel Slot Online https://kelurahan-benteng.ciamiskab.go.id/wp-content/-/slot-gacor-2023 pusat judi online slot gacor hari ini pragmatic https://tphpkp.magetan.go.id/wp-content/-/slot-maxwin-gacor/ http://centrodeinformacion.manizales.gov.co/slot-togel

Alumni

Alumni

Alumni

Rrjeti Alumni i Kolegjit Universitar Pavarësia është një vlerë e shtuar e Kolegjit.

Rrjeti Alumni numëron një numër të konsiderueshëm ish-studentësh të suksesshëm që mbajnë pozicione drejtuese dhe vendimmarëse në institucione publike, organizata dhe biznese.

Ky Rrjet shërben si model suksesi i bashkëpunimit mes KUPV-studentëve-punëdhënësve.

Zyra e Karrierës, Tutoriatit Studentor dhe Alumnit monitoron dhe ndjek në mënyrë të vazhdueshme punësimin e të diplomuarve të Kolegjit. Kjo Zyrë, organizon takime/evente me anëtarët e rrjetit të cilët shpalosin zhvillimet e tyre në karrierë brenda Rrjetit Alumni por edhe mes Rrjetit Alumni dhe studentëve aktual të programeve të ndryshmë të studimit.