Të nderuar studentë,

Të nderuar pedagogë.

Ju bëjmë me dije se, në kuadër të marrjes së masave kundër gripit në vend, me Urdhër nr. 10, datë 07.01.2017, të Ministrit të Shëndetësisë, procesi i mësimdhënies në institucionet arsimore në vend është shtyrë deri më datë 14.01.2017.

Ky urdhër është miratuar nga Qeveria.

Ju faleminderit.

Në datën 15-16 Tetor 2016, në ambientet e SHPAL “Pavarësia” u zhvillua konferenca e parë ndërkombëtare shkencore, në bashkëpunim me Institutin Kanadez të Teknologjisë. Tema e konferencës ishte “Integrimi Evropian dhe Zhvillimi Ekonomik. Sfidat dhe Mundësitë”. Foto Galeri

Të gjithë kandidatët, të cilët kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e dytë dhe janë shpallur fitues, duhet të kryejnë procesin e regjistrimit online dhe me dokumentacion në sekretaritë mësimore të SHPAL “Pavarësia”, nga data 13 deri në datën 16 Tetor 2016.

Video Tutorial