Lajme

Takimi i parë i komitetit koordinues të rrjetit TLLLC network

21 Tetor 2020

Në datën 15 Tetor 2020, në ambjentet e Universitetit të Korçës “Fan Noli”, u zhvillua takimi i parë i komitetit […]

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të tretë, për vitin akademik 2020-2021

16 Tetor 2020

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të tretë, për vitin akademik 2020-2021, në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”. Për të […]

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të dytë, për vitin akademik 2020-2021

23 Shtator 2020

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të dytë, për vitin akademik 2020-2021, në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”. Për të […]

Në vëmendjen Tuaj

Revista

Ura bashkëpunimi me Universitetin 18 Marsi të Çanakalasë

26 Qershor 2020

    Shkëmbimi i gjithfarshëm, i përvojave universitare e shumë më tepër se kaq, dhe bashkëveprimi mes institucioneve të arsimit […]

Vizitë mësimore në Zyrën Rajonale të Punës Vlorë

26 Qershor 2020

Në datë 17.12.2019 në kuadër të aktiviteteve studentore kurrikulare të parashikuara për vitin akademik 2019-2020, të propozuara nga Departamenti i […]

Shpallen fituesit e raundit të parë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”

26 Qershor 2020

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” për […]

Revista Shkencore "Pavarësia"