Takim informues me përfaqësues të Fondacionit “Fundjavë Ndryshe” në Qarkun e Vlorës.

  • 26 Qershor 2020

Takim informues me përfaqësues të Fondacionit “Fundjavë Ndryshe” në Qarkun e Vlorës. Sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” u organizua një takim informues me përfaqësues të Fondacionit “Fundjavë Ndryshe” në Qarkun e Vlorës. Pjesëmarrës në këtë takim ishin studentë dhe pedagog të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”. Gjatë takimit pjesëmarrësit u njohën me veprimtarinë dhe organizimin e këtij fondacioni, si dhe u ftuan që të bëhen pjesë e kësaj nisme.