Qendra EIPASS

  • E enjte 11 Qershor, 2020

EIPASS | Pasaporta Evropiane e Informatikës

Çertifikimi i kompetencave në fushën e TIK kualifikon dhe i jep vlerë CV-së suaj, duke lehtësuar futjen në botën akademike dhe në botën e punës. EIPASS mbështet përhapjen e kulturës dixhitale dhe principin e LifeLong Learning mbi të cilin bazohen programet ndërkombëtare të çertifikimit.

Qendra EIPASS ofron çertifikime në modulet:

  1. EIPASS Junior;
  2. EIPASS Shëndetësia Dixhitale;
  3. EIPASS Administrata Publike;
  4. EIPASS Progressive;
  5. EIPASS Teacher;
  6. EIPASS One;
  7. EIPASS Basic; dhe
  8. EIPASS 7 Module.

Për më tepër informacion jeni të lutur të na kontaktoni ose mund të konsultoni website e EIPASS.

Kontakt:
Koordinatore e Qendrës EIPASS
Dr. Esmeralda HOXHA
Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”
Blv “Ismail Qemali”, pranë Conad, Godina A, kati i tretë
Vlorë, Shqipëri
Email: esmeralda.hoxha@unipavaresia.edu.al
Tel: +355673850356

Asistent Koordinator i Qendrës EIPASS
MSc. Anduel MEHMETI
Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”
Blv “Ismail Qemali”, pranë Conad, Godina A, kati i tretë
Vlorë, Shqipëri
Email: anduel.mehmeti@unipavaresia.edu.al
Tel: +355694619109