Programi i Transparencës

Koordinator për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Dr. Ervin Muço

email:ervin.muco@unipavaresia.edu.al
 info@unipavaresia.edu.al
Tel:+355 33 411 555
 +355 33 411 666
Adresa:Bulevardi Vlorë-Skelë, PO Box Posta/Vlorë, Albania/Shqipëri, Vlorë Al 9401, Vlorë
Website:www.unipavaresia.edu.al
Orari:E Hënë – E Enjte 08:30 – 16:00
 E Premte 08:30 – 14:00