Njoftim për Raundin e Dytë të Regjistrimeve në KUPV

  • 25 Qershor 2020

I nderuar Maturant!

 

Nëse, Ju në Raundin e Parë: nuk keni aplikuar; nuk jeni shpallur fitues; nuk keni arritur të regjistroheni, Ju keni të drejte të aplikoni online në periudhën 15 shtator- 22 Shtator, për Raundin e Dytë, në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”.

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”,  Ju fton që në Raundin e Dytë, të aplikoni dhe të regjistroheni, në Programet e Studimit të Këtij Universiteti:

Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë” e  gjeni me këtë emërtim  në listën e aplikimit:

“Shkolla  e Lartë Private : Pavarësia”

Kodi  nga  376-380

 

Degët që mund të aplikoni:

Drejtësi

Ekonomi

Inxhinieri Informatike

Arkitekturë

Shkenca Poltitike

 

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” është në dispozicionin Tuaj, për t’ju asistuar në lidhje me aplikimet, si dhe procedurat e regjistrimit, për Raundin e Dytë, në periudhën 01 Tetor deri me 14 Tetor. Për më shumë informacion, Jeni të mirëpritur që të vizitoni ambjentet e Këtij Universiteti, për të qartësuar vizionet  Tuaja, për të vlerësuar ofertën tonë, për të parë avantazhet krahasuese, si dhe për të marrë udhëzime të mëtejshme. Paraprakisht, mund të shprehni në rrugë elektronike interesimin Tuaj ose të na dërgoni të skanuar dokumentacionin e nevojshëm, për regjistrim.