Njoftim për fillimin e vitit akademik 2017-2018

  • 26 Qershor 2020

Të dashur studentë!

Ju njoftojmë se data 16 Tetor 2017 është data e fillimit të vitit akademik 2017-2018.

Ju urojmë mirëseardhjen.

Suksese dhe vit të mbarë!