Monodrama “Performanca” performuar nga aktori dhe producenti Marsias Lila

  • 26 Qershor 2020

Në datën 22 shkurt 2018, në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” u shfaq monodrama “Performanca”, një vepër e Odise Kotes e performuar dhe përshtatur nga aktori dhe producenti i talentuar Marsias Lila. Trama moderne e kësaj monodrame shfaqi një mesazh dhe interes të jashtëzakonshëm tek të gjithë pjesëmarrësit.