Këshillim karriere me maturantët e shkollave të mesme publike dhe jopublike në qytetin e Vlorës

  • 26 Qershor 2020

Në kuadrin e këshillimit të karrierës pedagog dhe studentë të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” vizituan maturantët e shkollave të mesme publike dhe jopublike në qytetin e Vlorës. Maturantët u njohën me strategjinë, misionin, vizionin dhe programet e studimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”.