Filloi Java e Informimit të Maturantëve

  • 25 Qershor 2020

Në kuadrin e këshillimit të karrierës Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” do të realizojë informimin e maturantëve mbi programet e studimit të ciklit të parë dhe të dytë sipas datave të planifikuara nga MAS, data 20 Shkurt deri më 02 Mars 2017.