Youth Summer Municipality Tour

Youth Summer Municipality Tour, konceptuar në formën e një udhëtimi eksperiencash dhe ndarje shqetësimesh të të rinjve me autoritetet vendore për një Shqipëri evropiane, mbështetur nga Projekti “Bashkitë për Evropën”, ndaloi në datë 05.07.2018 në…

Seminar me temë: “Eko-Marketingu”

Në ditën Ndërkombëtare të Mjedisit, Qendra Kërkimore për Shkencat Humane, pranë Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Shoqërore në Kolegjin Universitar "Pavarësia Vlorë", organizoi për studentët seminarin me temë : "Eko-Marketingu". Seminari u organizua nga drejtuesja…

Turneu i VII-të i Shahut në KUPV

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” në kuadrin e aktiviteteve të Departamentit të Inxhinierisë Informatike organizoi Turneun e VII-të të Shahut. Ky aktivitet ngjalli mjaft interes tek të gjithë dashamirësit e këtij sporti duke shënuar një numër…

Memorandum bashkëpunimi për rrjetin e Bibliotekave

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” dhe Kolegji AAB nënshkruan memorandum bashkëpunimi për bashkëpunim në rrjetin e Bibliotekave të të dy institucioneve.Në mënyrë që të zgjerohet bashkëpunimi ekzistues arsimor, shkencor dhe kulturor, Kolegji AAB dhe Kolegji Universitar…

Njoftim, hapen aplikimet për projektin “IDEA”

Programi “Promovimi i Punësimit të Qëndrueshëm Ekonomik dhe Rajonal për Punësimin, Arsimin dhe Aftësimin Profesional në Shqipëri” (ProSEED) financohet nga Ministria Federale Gjermane për Bashkëpunim dhe Zhvillim Ekonomik (BMZ) dhe zbatohet nga Deutsche Gesellschaft für…

“Faji është i Qiellit”

Në kuadër të aktiviteteve studentore kurrikulare të parashikuara për vitin akademik 2017-2018 jashtë ambienteve të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”, datë 7 Dhjetor 2017, ora 12:30 një grup studentësh të Departamentit të Drejtësisë dhe Shkencave Politike…

Njoftim për Trajnimin “How to Brand Yourself”

Njoftojmë se Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë" në bashkëpunim me Youth Innovation Center organizojnë trajnimin me temë "How to Brand Yourself". Qëllimi i këtij trajnimi është t'i njoh pjesëmarrësit me mundësitë që i rrethojnë dhe t'ju mësojë…

Konferenca ICEBTT’2017

Në kuadrin e marrëveshjes së bashkëpunimit mes dy institucioneve tona, përkatësisht Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” (KUPV) dhe Institutit Kanadez të Teknologjisë (CIT), për të dytin vit radhazi vijuan me sukses rrugën e bashkëpunimit, ku ndër…

Forumi i Pavarur i Rektorëve

Në datën 04.11.2017, në Durrës u mblodh Forumi i Pavarur i Rektorëve, në të cilën morën pjesë gjithë rektorët e universiteteve jopublike në Shqipëri. Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, u përfaqësua në Forum nga Dr. Siri…

Njoftim për Maturantët

Njoftojmë se Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përmes Portalit U-ALBANIA njofton se Maturantët të cilët nuk janë regjistruar ende në një program studimi, mund të regjistrohen pranë IAL-ve të cilat disponojnë kuota të lira…

Lista e aplikantëve fitues të Raundit II

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit II, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar "Pavarësia Vlorë" për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit në të cilin janë shpallur fitues.…

Lista e aplikantëve fitues të Raundit I

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar "Pavarësia Vlorë" për të kryer regjistrimin në një nga programet e studimit në të cilin janë shpallur fitues.…

Ceremonia e Diplomimit 2017!

Të dashur student! Ju besuat ëndrrën tuaj tek ne, e besuat ëndrrën tuaj tek Kolegji Universitar “Pavaresia Vlorë”, dhe i'a dolet, pas disa viteve studimeve, sot jeni në finish , krenar më shumë se kurrë,…

Ceremonia e Diplomimit 2016-2017

Ditën e martë, datë 25/07/2017 ora 19:00, Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” organizon ceremoninë e diplomimit të studentëve të nivelit Bachelor dhe Master, për vitin akademik 2016-2017. Ceremonia do të zhvillohet tek Aula Magna,  si dhe…

Sesion Shkencor per Diten Boterore te Mjedisit

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” organizoi një sesion shkencor me Temë “Dita Botërore e Mjedisit”. Ky sesion shkencor u realizua në saj të një bashkëpunimi të frytshëm dhe angazhimi serioz midis stafit akademik dhe studentëve, të…

Leksion i Hapur

Në datën 02 Qershor 2017, Departamenti i Drejtësisë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë” në bashkëpunim me Drejtorinë Vendore të Policisë Vlorë, zhvilloi një leksion të hapur me temë: “Këqyrja e vendit të ngjarjes pas kryerjes…

Turneu i VI i Shahut

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” në kuadrin e aktiviteteve të Departamentit të Inxhinierisë Informatike organizoi Turneun e VI-të të Shahut. Ky aktivitet ngjalli mjaft interes tek të gjithë dashamirësit e këtij sporti duke shënuar një numër…

Pyetësor për studentët

Ministria e Arsimit dhe Sportit me mbështetjen e UNDP Albania ka ndërmarrë një proces konsultimi me grupet e interesit me qëllim vlerësimin e rezultateve/problematikave të hasura gjatë zbatimit të ligjit për Arsimin e Lartë dhe…

Workshop “Korniza Shqiptare e Kualifikimeve”

Në kuadrin e “Kornizës Shqiptare të Kualifikimeve” u mbajt sot një workshop në ambjentet e Tirana International Hotel e organizuar nga Ministria e Arsimit dhe Sportit (MAS), Ministria e Mirëqënies Sociale dhe Rinisë(MMSR), Agjensia Kombëtare…

Filloi Java e Informimit të Maturantëve

Në kuadrin e këshillimit të karrierës Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë" do të realizojë informimin e maturantëve mbi programet e studimit të ciklit të parë dhe të dytë sipas datave të planifikuara nga MAS, data 20…

Sesion Trajnues për Akreditimin Institucional

Në kuadër të procesit të Akreditimit Institucional u mbajt sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “ Pavarësia Vlorë” një Sesion Trajnues me përfaqësues të APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë). Pjesmarrës në…

Webometrics Ranking 2017

Treguesit e vlerësimit na bëjnë të krahasueshëm … Diferencën e bëjnë studentët!!! Të dashur studentë, le të shërbejë ky Rankim si një ftesë për të rritur angazhimin e përbashkët drejt rezultateve edhe më të larta……

ICTEA 6 Conference Call

The 6-th Conference on New Advanced Methodologies and Techniques in Scientific Research THE SCIENCE TODAY IS THE FUTURE SOLUTION! 28-30 April 2017 EPIRUS Palace Hotel & Conference Center 5*, Ioannina, Greece The scientific research and…