Ceremonia e Diplomimit 2017!

  • 25 Qershor 2020

Të dashur student! Ju besuat ëndrrën tuaj tek ne, e besuat ëndrrën tuaj tek Kolegji Universitar “Pavaresia Vlorë”, dhe i’a dolet, pas disa viteve studimeve, sot jeni në finish , krenar më shumë se kurrë, pasi realizuat objektivin që i kishit vendosur vetes tuaj. Megjithatë kujtohuni se dija ka një fillim, por asnjëherë fund, ndaj duam t’ju urojmë suksese të mëtejshme. Mos harroni: DIJA ËSHTË FUQI, NDAJ DHE NJERËZIT QË ZOTËROJNË DIJE, NË FAKT ZOTËROJNË PUSHTETIN MË TË MADH. Të diplomuarit e vitit 2016 -2017 Suksese !!!!