Ceremonia e Diplomimit 2016-2017

  • 25 Qershor 2020

Ditën e martë, datë 25/07/2017 ora 19:00, Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë” organizon ceremoninë e diplomimit të studentëve të nivelit Bachelor dhe Master, për vitin akademik 2016-2017. Ceremonia do të zhvillohet tek Aula Magna,  si dhe ftohen të jenë pjesëmarrës studentë, prindër dhe përfaqësues të mediave lokale.