• 10 VJET … MË PRANË! Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”

Ura bashkëpunimi me Universitetin 18 Marsi të Çanakalasë

    Shkëmbimi i gjithfarshëm, i përvojave universitare e shumë më tepër se kaq, dhe bashkëveprimi mes institucioneve të arsimit […]

Shpallen fituesit e raundit të parë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” për […]

Youth Summer Municipality Tour

Youth Summer Municipality Tour, konceptuar në formën e një udhëtimi eksperiencash dhe ndarje shqetësimesh të të rinjve me autoritetet vendore […]

Seminar me temë: “Eko-Marketingu”

Në ditën Ndërkombëtare të Mjedisit, Qendra Kërkimore për Shkencat Humane, pranë Fakultetit të Ekonomisë dhe Shkencave Shoqërore në Kolegjin Universitar […]

Njoftim për zhvillimin e provimeve dhe ceremonisë së diplomimit për vititn akademik 2017-2018

Bazuar në Urdhërin Nr.4, datë 29.05.2018 “Për caktimin e datave për zhvillimin e provimeve dhe diplomimin e studentëve”, zhvillimi i provimeve […]

Konferenca e Parë Rinore “Europe to You(th)/Perceptime të rinjsh”

Në datë 11 Maj 2018, në ambientet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë u organizua Konferenca e Parë Rinore me temë: […]

Zgjerimi i rolit të studentëve në manaxhimin dhe qeverisjen e IAL-ve

Më datë 24 Maj 2018, në ambientet e Universitetit Politeknik të Tiranës, Zyra Kombëtare Erasmus + në bashkëpunim me ekspertët […]

Leksion i Hapur, Raporti i Auditimit mbi Cilësinë e Ajrit

Në kuadër të bashkëpunimit me institucione të tjera, në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”, u mbajt sot një leksion i hapur, […]

Shpallje për aplikim për staf akademik me kohë të plotë për vitin akademik 2018-2019

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, shpall aplikimet për vende të hapura pune për vitin akademik 2018 – 2019, për staf akademik/pedagogë […]

MAREVESHJE BASHKEPUNIMI

University is an simple yet complete solution for you to build an education or online course, training website. The design is innovative and supper modern so you will have a professional web page.

Kliko

PROJEKTI TEAVET

According to the Albanian national strategy of pre-university education 2014-2020, the Ministry of Education, Sports and Youth , partner in this project aims to bring a good solution to the specific need of raising the competencies of in-service teachers at the non-tertiary education level by asking Albanian universities to contribute to build a high quality Vocational Education and Training (VET) system for teachers by means of transforming themselves into main providers of ongoing professional development of teachers.

Kliko

QENDRA EIPASS

It is the fact that this theme is loved by more than 100o customers around the world. We believe that this is the best solution for your Education Business. Please view 9 demos version for full feature list.

Kliko

Create Event Easily

Create events easily with U-event custom post quis nostrum exercitationem ullam corporis

Sell Event Ticket

You can sell tickets to your event using Woocommerce, it is so easy and so convenient

Create Courses

Use U-course custom post to create and manage courses for your education business

Great Support

We provide support via Ticksy system – Please do not hesitate to request support from us