Lajme

Ura bashkëpunimi me Universitetin 18 Marsi të Çanakalasë

26 Qershor 2020

    Shkëmbimi i gjithfarshëm, i përvojave universitare e shumë më tepër se kaq, dhe bashkëveprimi mes institucioneve të arsimit […]

Vizitë mësimore në Zyrën Rajonale të Punës Vlorë

26 Qershor 2020

Në datë 17.12.2019 në kuadër të aktiviteteve studentore kurrikulare të parashikuara për vitin akademik 2019-2020, të propozuara nga Departamenti i […]

Shpallen fituesit e raundit të parë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”

26 Qershor 2020

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” për […]

Revista

Ura bashkëpunimi me Universitetin 18 Marsi të Çanakalasë

26 Qershor 2020

    Shkëmbimi i gjithfarshëm, i përvojave universitare e shumë më tepër se kaq, dhe bashkëveprimi mes institucioneve të arsimit […]

Vizitë mësimore në Zyrën Rajonale të Punës Vlorë

26 Qershor 2020

Në datë 17.12.2019 në kuadër të aktiviteteve studentore kurrikulare të parashikuara për vitin akademik 2019-2020, të propozuara nga Departamenti i […]

Shpallen fituesit e raundit të parë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”

26 Qershor 2020

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” për […]