Lajme

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të dytë, për vitin akademik 2020-2021

23 Shtator 2020

Shpallet lista e aplikantëve fitues të raundit të dytë, për vitin akademik 2020-2021, në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”. Për të […]

Njoftim për raundin e dytë të regjistrimeve

17 Shtator 2020

Në periudhën 19 shtator – 21 shtator 2020 do të kryhet procesi i aplikimit online për raundin e dytë të […]

Shpallje për aplikim për staf akademik me kohë të plotë

2 Shtator 2020

Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, shpall aplikimet për vende të hapura pune për vitin akademik 2020 – 2021, për staf akademik/pedagogë […]

Në vëmendjen Tuaj

Revista

Ura bashkëpunimi me Universitetin 18 Marsi të Çanakalasë

26 Qershor 2020

    Shkëmbimi i gjithfarshëm, i përvojave universitare e shumë më tepër se kaq, dhe bashkëveprimi mes institucioneve të arsimit […]

Vizitë mësimore në Zyrën Rajonale të Punës Vlorë

26 Qershor 2020

Në datë 17.12.2019 në kuadër të aktiviteteve studentore kurrikulare të parashikuara për vitin akademik 2019-2020, të propozuara nga Departamenti i […]

Shpallen fituesit e raundit të parë në Kolegjin Universitar “Pavarësia Vlorë”

26 Qershor 2020

Njoftohen të gjithë aplikantët fitues të Raundit I, që të paraqiten në Sekretarinë Mësimore të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” për […]

Revista Shkencore "Pavarësia"