Në datën 15-16 Tetor 2016, në ambientet e SHPAL “Pavarësia” u zhvillua konferenca e parë ndërkombëtare shkencore, në bashkëpunim me Institutin Kanadez të Teknologjisë. Tema e konferencës ishte “Integrimi Evropian dhe Zhvillimi Ekonomik. Sfidat dhe Mundësitë”. Foto Galeri

Të gjithë kandidatët, të cilët kanë kryer procesin e aplikimit në raundin e dytë dhe janë shpallur fitues, duhet të kryejnë procesin e regjistrimit online dhe me dokumentacion në sekretaritë mësimore të SHPAL “Pavarësia”, nga data 13 deri në datën 16 Tetor 2016.

Video Tutorial 


Shpallet lista paraprake e studentëve fitues në ciklin e studimeve Bachelor në vitin akademik 2016-2017

Kliko Këtu