Në datën 22 shkurt 2018, në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” u shfaq monodrama “Performanca”, një vepër e Odise Kotes  e performuar  dhe përshtatur nga aktori dhe producenti  i talentuar  Marsias Lila. Trama moderne e kësaj monodrame  shfaqi  një mesazh dhe interes  të jashtëzakonshëm tek të gjithë pjesëmarrësit.

FOTO GALERI