Takim informues me përfaqësues të Fondacionit “Fundjavë Ndryshe” në Qarkun e Vlorës.Sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” u organizua një takim informues me përfaqësues të Fondacionit “Fundjavë Ndryshe” në Qarkun  e Vlorës. Pjesëmarrës në këtë takim ishin studentë dhe pedagog të Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”. Gjatë takimit pjesëmarrësit u njohën me veprimtarinë dhe organizimin e këtij fondacioni, si dhe u ftuan që të bëhen pjesë e kësaj nisme.