Stampa
Njoftojmë se Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përmes Portalit U-ALBANIA njofton se Maturantët të cilët nuk janë regjistruar ende në një program studimi, mund të 
regjistrohen pranë IAL-ve të cilat disponojnë kuota të lira në programin e dëshiruar të studimit (https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi).
Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë" ju fton të regjistroheni në një nga programet e studimit: 
 
a. Drejtësi;
b. Ekonomi;  
c. Shkenca Politike;
d. Inxhinieri Informatike;
e. Arkitekturë.
 
Të gjithë Maturantët e interesuar duhet të paraqiten ditën e Hënë ora 08:00 pranë Sekretarisë Mësimore.
 
Nxitoni, Ju mirëpresim.
Visite: 884