Koordinator për të drejtën e informimit

Koordinatori për të drejtën e informimit i Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale

Dr. Engjëllushe ZenelajQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
  Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Tel: +355 33 411 555
  +355 33 411 666
Adresa: Bulevardi Vlorë-Skelë, PO Box Posta/Vlorë, Albania/Shqipëri, Vlorë Al 9401, Vlorë
Website: www.unipavaresia.edu.al
Orari: E Hënë - E Enjte 08:30 - 16:00
  E Premte 08:30 - 14:00