A Training Session was organized today at University College “Pavaresia Vlore” under the framework of the Institution of Accreditation (PAAHE). Participants in the training were Lectures and Students that are involved in this process.

Treguesit e vlerësimit na bëjnë të krahasueshëm … Diferencën e bëjnë studentët!!!

Të dashur studentë, le të shërbejë ky Rankim si një ftesë për të rritur angazhimin e përbashkët drejt rezultateve edhe më të larta…

Disponibiliteti ynë nuk mungon!!!

Burimi : http://www.webometrics.info/en/Europe/Albania

The scientific research and development is in the phase of giving a product's life to support the product's viability. New metodologies and techniques in scientific research policy are needed to meet the challenges of global structural changes towards service and knowledge-based economies.

Në prag të Akreditimit Institucional u mbajt sot një sesion informues me studentët  mbi ndryshimet në Ligjin e Arsimit të Lartë dhe hapat e procesit të akreditimit.