Sot, në ambjentet e SHPAL “Pavarësia”,Vlorë, u mbajt një takim me Konsullin Palestinez, Z. Karam Farraj, i cili ka dy vjet, që shërben si konsull në Ambasadën Palestineze në Shqipëri. Më parë Z. Farraj ka shërbyer si konsull i ambasadës  palestineze në Danimark,

 

 Në  kuadrin e javës europiane, Departamenti i Drejtësisë dhe Shkencave Politike dhe Departamenti i Ekonomisë, në  bashkëpunim me Qendrën e Informimit të  Bashkimit Europian,    Vlorë,  zhvilluan  sesionin shkencor me temë : “Bashkimi Europian: Sfidë  apo Perspektivë?” Në këtë aktivitet morën....

 

Në kuadrin e aktiviteteve të Departamentit të Inxhinierisë Informatike, në datat 27,28 dhe 29 Prill, në ambientet e SHPAL “Pavarësia”, u zhvillua turneu i përvitshëm i shahut. Turneu ngjalli interesin, jo vetëm të studentëve të SHPAL “Pavarësia, por....