Ditën e premte, datë 22.07.2016 u organizua në ambientet e SHPAL “Pavarësia”, Vlorë, ceremonia e Diplomimit për vitin akademik 2015-2016, e studentëve të të dy cikleve, Bachelor dhe Master, në degët Ekonomi, Drejtësi, Shkenca Politike, Inxhinieri Informatike, Arkitekturë. Në këtë ceremoni festive morën pjesë, jo vetëm diplomantë e studentë, por edhe të ftuar dhe miq të SHPAL“Pavarësia”.

Filloi java e diplomimit në SHPAL “Pavarësia”.

Dita e hënë, dt.18 Korrik, nisi javën e diplomimit në SHPAL “Pavarësia”. Kanë qenë studentët e vitit të tretë të ciklit të studimit Bachelor në Ekonomi, ata, ...

 

Shkolla Private e Arsimit të Lartë “Pavarësia” Vlorë,

shpall fushatën e re të rekrutimeve për vitin akademik 2016 – 2017, për vende të hapura

më shume info kliko ketu

Në kuadrin e një marrëveshje të përbashkët, që SHPAL “Pavarësia” po kryen me Universitetin “La Sapienza” në Romë, u organizua në ...