Në kuadrin e  marrëveshjes së bashkëpunimit mes dy institucioneve tona, përkatësisht Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë” (KUPV) dhe Institutit Kanadez të Teknologjisë (CIT), për të dytin vit radhazi vijuan me sukses rrugën e bashkëpunimit, ku ndër shumë të tjera, konkretizimi i këtij bashkëpunimi përfshin organizimin e konferencave shkencore. Vizioni i të dy institucioneve tashmë është i qartë dhe tregon...

Në datën 04.11.2017, në Durrës u mblodh Forumi i Pavarur i Rektorëve, në të cilën morën pjesë gjithë rektorët e universiteteve jopublike në Shqipëri. Kolegji Universitar “Pavarësia Vlorë”, u përfaqësua në Forum nga Dr. Siri HOXHA dhe Dr. Myzafer ELEZI – zv.Rektor për kërkimin shkencor.

Sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”, u mbajt aktiviteti për promovimin e librit “Viktimologjia” me autor Prof. Dr. Luan Gjonçaj. Ky botim shenjon çeljen e siparit të botimeve të teksteve mësimore akademike nën logon e Kolegjit Universitar “Pavarësia Vlorë”,

Njoftojmë se Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë përmes Portalit U-ALBANIA njofton se Maturantët të cilët nuk janë regjistruar ende në një program studimi, mund të 
regjistrohen pranë IAL-ve të cilat disponojnë kuota të lira në programin e dëshiruar të studimit (https://ualbania.arsimi.gov.al/Home/Kendi).
Kolegji Universitar "Pavarësia Vlorë" ju fton të regjistroheni në një nga programet e studimit: 
 
a. Drejtësi;
b. Ekonomi;  
c. Shkenca Politike;
d. Inxhinieri Informatike;
e. Arkitekturë.
 
Të gjithë Maturantët e interesuar duhet të paraqiten ditën e Hënë ora 08:00 pranë Sekretarisë Mësimore.
 
Nxitoni, Ju mirëpresim.