Kolegji Universitar:PAVARËSIA’ Vlorë  në vijim të masave  dhe  veprimtarit e planifikuara do të realizoj informimin e maturantëve  me programet e studimit të cilit të parë dhe të dytë të studimit  sipas datave te planifikuar nga MAS nga data 20 shkurt deri më 02 mars 2017.

 

Në kuadër  të procesit të Akreditimit Institucional u mbajt sot në ambjentet e Kolegjit Universitar “ Pavarësia Vlorë” një Sesion Trajnues me përfaqësues të APAAL (Agjencia Publike e Akreditimit të Arsimit të Lartë). Pjesmarrës në trajnim ishin Pedagogë dhe Studentë të përfshirë në këtë proces.

Treguesit e vlerësimit na bëjnë të krahasueshëm … Diferencën e bëjnë studentët!!!

Të dashur studentë, le të shërbejë ky Rankim si një ftesë për të rritur angazhimin e përbashkët drejt rezultateve edhe më të larta…

Disponibiliteti ynë nuk mungon!!!

Burimi : http://www.webometrics.info/en/Europe/Albania

The scientific research and development is in the phase of giving a product's life to support the product's viability. New metodologies and techniques in scientific research policy are needed to meet the challenges of global structural changes towards service and knowledge-based economies.